حمایت كاربران چینی از هواوی
به گزارش می هاست پس از تحریم هواوی و لغو لایسنس اندروید از جانب گوگل، موج جدیدی از جانب خیل عظیمی از كاربران چینی در شبكه های اجتماعی این كشور بوجود آمده است كه به دنبال اقدام متقابل و بایكوت محصولات اپل هستند.
به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، روز پنجشنبه بود كه دولت ترامپ لیست جدیدی از شركت های ممنوعه برای تجارت با ایالات متحده آمریكا را اعلام و منتشر نمود كه در آن نام شركت چینی هواوی بعنوان بزرگترین توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین عرضه كننده گوشیهای هوشمند در جهان هم به چشم می خورد.
پس از آن شركت آمریكایی آلفابت، شركت مادر گوگل و توسعه دهنده سیستم عامل اندروید با انتشار اطلاعیه ای اعلام نمود كه با عنایت به اقدام جدید كاخ سفید به منظور قراردادن نام برخی شركت های چینی همچون هواوی در لیست سیاه شركت های ممنوعه برای تجارت با ایالات متحده آمریكا، مجبور خواهد بود مطابق قوانین و محدودیت های جدید ایالات متحده عمل كرده و لایسنس سیستم عامل اندروید را برای هواوی لغو كند.
بدون شك محدودیت های جدیدی كه آمریكا برای هواوی وضع و اعمال كرده است، تأثیرات منفی و تبعات گسترده ای را درپی خواهد داشت و این بدان معناست كه دیگر قادر نخواهد بود هرگونه سرویس اختصاصی عرضه شده توسط گوگل را استفاده نماید و استفاده از سیستم عامل اندروید توسط هواوی تنها محدود به لایسنس های متن باز و AOSP خواهد بود.
حالا در گزارشی كه CNBC به این مورد پرداخته است، می توان دریافت كه موج جدیدی از توئیت ها و واكنش های شدید كاربران چینی در شبكه های اجتماعی به وجود آمده است كه همگی آمادگی خویش را برای پشتیبانی از شركت هواوی اعلام نموده اند و خواهان اقدامات متقابلی كه به اقتصاد و تكنولوژی ایالات متحده آمریكا ضربه بزند، شده اند كه همچون مهم ترین این درخواست ها می توان به بایكوت و تحریم محصولات عرضه شده توسط اپل اشاره نمود.
خیلی از آنها در توئیتر، فیسبوك، اینستاگرام و سایر شبكه های اجتماعی خود با هشتگ هایی همچون "حمایت از هواوی" و "بایكوت خرید آیفون و محصولات اپل " انزجار خویش را از تصمیم دولت ترامپ و خصومت با بزرگترین و موفق ترین شركت تكنولوژی چینی نشان داده و از دولت چین تقاضا كرده اند كه هرچه سریع تر اقدامات لازم را برای پیشگیری از فروپاشی و ورشكستگی هواوی انجام دهد.
روز گذشته در خیلی از رسانه های چینی اخباری منتشر گردید كه نشان می داد هواوی به منظور رهایی از وابستگی به سیستم عامل های عرضه شده توسط شركت های آمریكایی نظیر اندروید گوگل، می خواهد یك سیستم عامل اختصاصی برای محصولات و گوشیهای هوشمند خود طراحی و توسعه دهد كه البته خیلی از كارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری اعتقاد دارند كه این كار به هیچ عنوان عاقلانه و موفقیت آمیز به شمار نخواهد آمد، چونكه شركت های بسیار قدرتمند تری نظیر مایكروسافت هم به منظور رقابت با سیستم عامل های اندروید و ios اپل تلاش كردند تا با عرضه سیستم عامل موبایلی ویندوزفون توجه و رضایت كاربران را به سمت و سوی خود جلب نماید اما ناموفق بودند.
بدون شك مشكلات و كشمكش های دولت آمریكا با هواوی از جنجال برانگیزترین و خبرسازترین اتفاقات سال ۲۰۱۸ میلادی بود كه به نظر می آید به این زودی تمام نخواهد شد.
هواوی كه بزرگترین تولیدكننده و توسعه دهنده تجهیزات مخابراتی و دومین سازنده و عرضه كننده موبایل در جهان به حساب می آید، در طول یك سال گذشته از جانب دولت ترامپ، رئیس جمهور آمریكا، و خیلی از كشورهای هم پیمانش به شدت تحت فشارهای سیاسی و تجاری قرار گرفته است و خیلی از این كشورها شامل آمریكا، كانادا، استرالیا، نیوزلند، ژاپن و بعضی از كشورهای اروپایی همچون آلمان و بریتانیا استفاده از محصولات هواوی و نصب تجهیزات مخابراتی و فعالیت این شركت چینی را تحت تأثیر اتهامات جاسوسی برای دولت چین ممنوع اعلام نموده بودند.
با اینكه دولت چین و شركت هواوی همه این اتهامات را بارها رد و تكذیب كردند، به نظر می آید كه نگرانی در مورد جاسوسی از اطلاعات كاربران در كشورهای مختلف ضد این اپراتورهای مخابراتی همچنان وجود دارد.
از طرفی دیگر، جنگ تجاری چین و آمریكا هم به نگرانی های امنیتی ضد هواوی در توسعه زیرساخت های مربوط به شبكه ۵G مزید بر علت شده و هم اكنون آتش اختلافات آنها را شعله ورتر از قبل كرده است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب