در كنگره بین المللی سیستم های كلان مقیاس محاسباتی تاكید شد

لزوم سرمایه گذاری در حوزه پردازشگرهای پیشرفته برای مدیریت بحران

لزوم سرمایه گذاری در حوزه پردازشگرهای پیشرفته برای مدیریت بحران به گزارش می هاست معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاكید بر این كه در شرایط كنونی در كشور ما نیاز به پردازشگرهای پیشرفته برای صنایع فضایی، هوایی، هواشناسی، مخازن نفت، فعالیتهای داروسازی، ژنتیك و مدیریت بحران های بزرگ مانند سیلاب ها وجود دارد، اضافه كرد:  به همین دلیل كشور ما نیاز دارد سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه صورت گیرد.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، مهندس جهانگرد در كنگره بین المللی سیستم های كلان مقیاس محاسباتی و تحلیل كلان داده عنوان كرد: پردازشگری كامپیوتر پیچیده ترین ابزار انسان در بهره برداری از طبیعت است، بعد از دستیابی به پردازشگری كامپیوتر هر روز شاهد شگفتی های جدید برای جامعه بشری هستیم.
وی ادامه داد: هر چقدر قدرت پردازش در یك مجموعه افزایش پیدا كند، توانایی آن مجموعه بیشتر می شود و یكی از شاخص های كشور توانایی پردازش است.
جهانگرد خاطرنشان كرد: طببیعتأ در هر مجموعه ای برپا شدن توانایی پردازشگری بسیار پیشرفته نیازمند نیروی انسانی توانمند است كه امیدواریم دانشگاه های كشور این ظرفیت و توانایی را در سرمایه انسانی فراهم نمایند. تا كنون پردازش هایی كه در سطح جهانی دیده شده، با مقیاس دیتا محاسبه شده و آنچه پیش رو هست، این واقعیت است كه بشر بتواند سرمایه گذاری كند و محاسبات در سطح و مقیاس اگزا صورت گیرد.
وی ادامه داد: برپا شدن مقیاس اگزا به ما این اجازه را می دهد كه كم كم وارد عرصه هوا فیزیك شویم؛ تجربه ای كه هنوز بشر به آن دست نیافته است.
جهانگرد خاطرنشان كرد: پردازشگرهای سه بعدی یا چهار بعدی، شناخت بهتر نجوم و اتفاقاتی كه در جهان هستی بوجود آمده، همگی مستلزم قدرت پردازشگرهای پیشرفته است.
وی ادامه داد: در شرایط كنونی در كشور ما هم نیاز به پردازشگرهای پیشرفته برای صنایع فضایی، هوایی، هواشناسی، مخازن نفت، فعالیتهای داروسازی، ژنتیك و مدیریت بحران های بزرگ مانند سیلاب ها وجود دارد. بنابراین كشور ما نیاز دارد سرمایه گذاری بیشتری در این حوزه صورت گیرد و باید در دو بخش سرمایه گذاری شود؛ بخشی شامل تكنیك و تكنولوژی ساخت hpc است و بخش دیگر كاربران و واسطه هایی هستند كه hpc را بتوانند برای نیازمندان بخش صنعت و خدمات قابل وصول كنند.
دكتر حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی هم ضمن عرض خیر مقدم به حاضران و تبریك اعیاد شعبانیه اظهار داشت: حضور دانشمندان فرهیخته در این كنگره علمی سبب مباهات است. دانشگاه خوارزمی مفتخر است كه در یكصدمین سال تأسیس خود میزبان متخصصان و صاحبنظران در حوزه تحلیل كلان داده ها و سیستم های محاسباتی است. امروز پیشرفت علم در تمام حوزه ها با سرعت زیاد در حال پیشرفت و توسعه است، تحلیل داده ها هم از این امر مستثنی نیست و هر روز تأثیر آن در زندگی بشر در زمینه های مختلف رو به افزایش است. كنگره بین المللی سیستم های كلان مقیاس محاسباتی و تحلیل كلان داده ها سابقه ۲۶ ساله دارد و برگزاری این دوره از كنگره در ایران فرصت مغتنمی در اختیار صاحب نظران ایرانی و بین المللی قرار می دهد تا با بحث و تبادل نظر پیرامون آخرین دستاوردهای آن امكان بهره مندی از سخنرانی های فاخر میهمانان بین المللی برای همه صاحبنظران و علاقه مندان فراهم گردد.
وی با بیان این كه دانشگاه خوارزمی این كنگره را با هدف ایجاد هم افزایی در حوزه سیستم های پردازشی و تاكید بر مدیریت داده در كشور برگزار می نماید، اضافه كرد: امیدوارم همه میهمانان خارجی و همینطور داخلی حداكثر بهره را از مباحث علمی نوین در این عرصه ببرند، همینطور امیدوارم این كنگره نقطه عطفی در بحث ساماندهی و برنامه ریزی راهبری در این عرصه در كشور باشد.
حبیبی در ادامه به معرفی دانشگاه خوارزمی پرداخت و اظهار داشت: دانشگاه خوارزمی امسال یكصدمین سال خویش را جشن می گیرد، این دانشگاه در سال ۱۲۹۷ با اهداف تربیت معلم تأسیس شد؛ الان دانشگاهی جامع با ۱۶ دانشكده و ۱۰ موسسه و مركز پژوهشی، بیشتر از ۵۰۰ عضو هیات علمی و بیشتر از ۱۳ هزار دانشجو و بالغ بر ۲۶۰ رشته گرایش در مقاطع كارشناسی، كارشناسی ارشد و دكتری خدمات خویش را به جامعه علمی كشور عرضه می كنند.
بر مبنای اعلام روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، در جهت تامین ابعاد صنعتی و كاربردی كنگره، كارگاه های تخصصی و عملیاتی در مورد مباحث كلان داده ها و سیستم های محاسباتی كلان مقیاس در حوزه های مختلف مانند بانكداری، نفت و گاز، صنعت و غیره طراحی شده است كه توسط متخصصینی از اسپانیا، لهستان، فرانسه، آلمان و ایران برگزار می شود. همینطور در جنب كنگره نمایشگاه تخصصی شركتهای دانش بنیان، استارتاپ ها و شركت های فعال در حوزه تحلیل داده و سیستم های رایانشی حضور خواهند داشت تا محصولات و خدمات خویش را ارائه نمایند.
این كنگره كه از سوم اردیبهشت ماه شروع به كار كرده تا روز پنجشنبه، ۵ اردیبهشت ادامه دارد.



1398/02/04
14:35:11
5.0 / 5
4390
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان