تاثیر فضای مجازی بر اعصاب

تاثیر فضای مجازی بر اعصاب می هاست: دبیر انجمن رادیوتراپی و انكولوژی ایران اظهار داشت: خستگی زودرس، اختلالات خلقی، افسردگی و بی‌خوابی شایع‌ترین عوارض این دسته از امواج‌ها شناخته شده است. علاوه بر آن زایمان‌های زودرس، ناباروری، سقط‌های مكرر و ابتلا به انواع سرطان‌ها بویژه سرطان‌های مغزی و عصبی بسیار زیاد می باشد.


دكتر حسین فودازی متخصص آنكولوژی (سرطان شناسی) بیان كرد: با توجه به تغییرات عمده در دنیای تكنولوژی و گسترش سیستم‌های مخابراتی، ارتباطی، مجازی، اینترنت پُر سرعت و وای فای‌ها مطالعه‌های متعددی در خصوص عوارض این دسته از سیستم‌ها مطرح شده است. سیستم اینترنت بی‌سیم(wifi) در سال 2007 وارد دنیای تكنولوژی شد و با گذشت 10 سال از آن زمان، تبدیل به یكی از واجبات زندگی روزمره در جهان شده است.
 
وی در افزود: در سال 2011 آژانس بین المللی ارتباطات و كنترل امواج موضوعی را مبنی بر احتمال سرطان زا بودن امواج موبایل و اینترنت بی‌سیم مطرح كرد و تحقیقات و پژوهش‌های بیشتری را برای 100درصد اعلام كردن سرطان زا بودن امواج‌ دانست. البته در حال حاضر، مطالعات زیادی در این خصوص در دست انجام است.
این سرطان شناس اظهار داشت: از آنجا‌ كه وای فای حامل سیگنال‌های رادیویی و امواج هستند، نمی‌تواند چندان بی ضرر دانست. اما سخن بر سر آن است كه این امواج در قیاس با امواج موبایل كه هم قوی‌‌تر و هم متمركز تر‌‌ روی مغز‌ هستند‌ خطرات كمتری دارد.
دبیر انجمن رادیوتراپی و انكولوژی ایران متذكر شد: تفاوتی كه امواج موبایل با وای فای دارد در این است كه امواج موبایل در یك نقطه متمركز شده و بیشتر روی سیستم شنوایی و مغزی افراد تاثیر منفی می‌گذارد همچنین شدت و قدرت این امواح در مقایسه با وای فای بسیار بیشتر است. اما وای فای‌ها در تمامی فضا منتشر می‌شوند. مودم‌های وای فای تا گیرنده‌ای كه فرد در دستانش دارد (تبلت، موبایل و...) این ارتباط برقرار است و در طول این میسر افراد می‌توانند در معرض عوارض و خطرات این امواج قرار گیرند.
به گفته فودازی، خستگی زودرس، اختلالات خلقی، افسردگی و بی‌خوابی شایع‌ترین عوارض این دسته از امواج‌ها شناخته شده است. علاوه بر آن زایمان‌های زودرس، ناباروری، سقط‌های مكرر و ابتلا به انواع سرطان‌ها بویژه سرطان‌های مغزی و عصبی بسیار زیاد است. این دسته از تحقیقات علمی نیازمند مطالعه و پژوهش بیشتری است. یكی از ساده‌ترین روش‌ها برای كاهش خطرات این امواج این است كه لپ‌تاپ، موبایل و تبلت‌ها را در نزدیكی بدن‌ نگه نداریم و بعد از اینكه كارمان با این وسایل تمام شد، از آنها فاصله بگیریم. اگر از این دستگاه‌ها استفاده نمی‌كنیم لزومی ندارد كه از صبح تا شب در اطراف‌مان روشن باشند.
وی توصیه كرد: تاكید می‌شود هنگامی كه از مودم وای فای استفاده نمی‌كنید آن را خاموش كنید و علاوه بر آن تنظیمات وای فای گوشی خود را نیز حالت پرواز قرار دهید. كودكان در معرض خطر بیشتری از بزرگسالان در محیط های محاصره شده با امواج وای قرار دارند و احتمال دچار شدن آنها به اختلالات ذهنی در دوران رشد از این جهت بیشتر است.
دبیر انجمن رادیوتراپی و انكولوژی ایران گفت: در فضای مجازی، تبلیغات گوناگونی منتشر شده است مبنی بر آن كه برخی از دستگاه‌ها می‌توانند عوارض مودم‌های وای فای را خنثی كنند، لازم به ذكر است گفته شود این دستگاه‌ها تنها نقش تبلیغاتی و تجاری دارد. واقعیت این است كه نمی‌توان در برابر ‌‌امواج و سیگنال‌های وای فای كار چندانی انجام داد. نه رفتن در آب، نه قرار دادن گیاهان در مقابل مودم و نه پوشیدن لباس‌هایی با پوشش سرب(مانند زره)، هیچ یك نمی‌تواند جلو‌ی ‌نفوذ ۱۰۰ درصدی امواج وای را بگیرند.
این متخصص در پایان خاطرنشان كرد: تنها اقداماتی كه در كاهش عوارض امواج وای فای می‌توان انجام داد این است كه تا حد ممكن از قرار گیری در معرض سیگنال‌های وای فای خودداری كنیم و برای مدت زمان طولانی در نزدیكی مودم وای فای حضور نداشته باشیم، همچنین در مواقع غیر ضروری، هم مودم و هم دستگاه‌هایی را كه به وای فای متصل هستند را حتما ‌خاموش كنید.
5318
5.0 از 5
1396/04/21
19:50:42
تگهای خبر: اینترنت , فضای مجازی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان