ممنوعیت سلب امتیاز سیم کارت و خطوط تلفن

ممنوعیت سلب امتیاز سیم کارت و خطوط تلفن به گزارش می هاست، رییس دیوان عدالت اداری اظهار داشت: مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی که منجر با سلب امتیاز سیمکارت ها و خطوط تلفن ثابت بلااستفاده می شد مغایر با قانون بوده و قانون گذار هیچ گاه چنین اجازه ای را به این کمیسیون نداده است.



به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، حجت الاسلام حکمتعلی مظفری رییس دیوان عدالت اداری در این زمینه اظهار داشت: برمبنای رویه ای که وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات در پیش گرفته بود، اگر بهر دلیلی سیمکارت تلفن همراه و یا خط ثابت تلفنی مدتی مورد استفاده قرار نمی گرفت، بعد از ۶ ماه خط تلفن را سلب امتیاز و نسبت به فروش آن اقدام می کردند که این مساله در دیوان عدالت اداری مورد شکایت قرار گرفت.

وی اضافه کرد: دیوان عدالت اداری بنا به وظیفه قانونی خود در هیئت تخصصی و هیئت عمومی به این مساله ورود پیدا کرد و دلیلهای این کار را از شرکت مخابرات، وزارت ارتباطات و کمیسیونی که درباره ی این امر تصمیم گرفته بود، گرفتن کرد و باتوجه به دلیلهای ارائه شده مشخص شد که استدلال های موجود طبق قانون نبوده و قانون گذار چنین اختیاری را به آنها نداده است که از افراد سلب امتیاز و سلب مالکیت کنند، در همین راستا این مصوبه با رای دیوان عدالت اداری ابطال شد.

مظفری اظهار داشت: در پروسه سلب امتیاز سیمکارت ها و خطوط تلفن بلااستفاده، رضایت فرد مالک جهت سلب امتیاز و واگذاری سیمکارت به افراد جدید گرفتن نمی شد. این در حالیست که این شرکتها تنها می توانستند هزینه خدمات و یا حق اشتراک سیمکارت ها و تلفن های ثابت بدون استفاده را از مشتریان دریافت نمایند، اما این که به هر علت آنرا واگذار کنند، خلاف مقررات قانونی و خارج از حدود اختیار مقام مصوب کننده بود.

وی افزود: به همین جهت دیوان عدالت اداری توضیحات مقام مصوب کننده و کمیسیون تصویب کننده را قانع کننده تشخیص نداد و حکم به ابطال این مصوبه داد.

رئیس دیوان عدالت اداری همین طور از اعمال ماده ۱۳ در ارتباط با این مصوبه آگاهی داد و اظهار داشت: بر این اساس تمامی اقداماتی که بر طبق این مصوبه انجام شده غیرقانونی بوده و شرکت مخابرات باید ضرر و زیان افرادی که متضرر از این مصوبه هستند را پرداخت کند.

وی در ارتباط با نحوه جبران این خسارت ها، عنوان کرد: برمبنای قانون اگر سیم کارتی امکان اعاده دارد، شرکت مخابرات باید همان سیمکارت را به مالک اصلی برگرداند و اگر قابل اعاده نیست و به شخص دیگری واگذار شده باید مشابه همان سیمکارت یا خط تلفن را به متقاضیان برگرداند.




233
0.0 از 5
1403/03/14
13:00:38
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان