برقراری ارتباطات در مناطق بحران زده با بالن ارتباطی

برقراری ارتباطات در مناطق بحران زده با بالن ارتباطی به گزارش می هاست بالن ارتباطی در زمان بحران، منطقه بحران زده را تحت پوشش قرار می دهد و امكان اتصال بیشتر از ۱۰۰۰ نفر را به صورت هم زمان و ۱۰ هزار نفر را به صورت غیرهمزمان با سرعت یك گیابیت برثانیه فراهم می آورد.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، اگر زلزله یا سیلی اتفاق بیفتد، اولین اثرش قطع آب، برق، گاز، جاده و ارتباطات تلفنی است. البته امکان دارد قطعی موقت برخی از خدمات برای مردم بحران زده قابل تحمل باشد، اما قطع ارتباطات تلفنی یعنی بی اطلاعی نیروهای امدادی، یعنی معلوم نیست که کجا صدمه جدی تری دیده، یا کجا مردم نیاز فوری به امداد دارند.
وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ویدئوی «ایران هوشمند»، ساخت «بالن ارتباطی» که حاصل دانش و تلاش، پژوهشگران پژوهشگاه فضایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با کاربرد استفاده در مواقع بحرانی را مورد بررسی قرار داده است.
پژوهشگران ایرانی در سال های اخیر با طراحی و ساخت یک نوع بالن ارتباطی مشکل قطع ارتباطات در مواقع بحرانی را حل کرده اند؛ بالنی که با تجهیزات بی سیم بر فراز مناطق صدمه دیده، ارتباطات شبکه را برای برخی از مردم و نیروهای امدادی برقرار می کند.
این بالن با قابلیت حمل ۳۰۰ کیلوگرم تجهیزات ارتباطی تا ارتفاع ۵۰۰ متری پرواز می کند و منطقه بحران زده را تحت پوشش قرار می دهد و امکان اتصال بیشتر از ۱۰۰۰ نفر را به صورت هم زمان و ۱۰ هزار نفر را به صورت غیرهمزمان با سرعت یک گیابیت برثانیه فراهم می آورد. همینطور با دوربینی که قابلیت زوم ۳۰ برابری دارد امکان رصد مناطق اطراف و پیدا کردن نقاط نیازمند به امدادرسانی را محقق می کند.
در سال های ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ چند بار این بالن استفاده شد، در اربعین حسینی در مرز مهران، در ماجرای سیل پل دختر و بحران سیل جنوب شرقی کشور. تنها در بحبوحه بحران است که ارزش چنین دستاوردی مشخص می شود و کار مردم صدمه دیده و نیروهای امدادی را راه می اندازد.




1387
5.0 از 5
1399/08/06
22:42:04
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان