صرفه جویی ارزی ۲۰ میلیون دلاری با راه اندازی خط تولید انسولین قلمی در كشور

صرفه جویی ارزی ۲۰ میلیون دلاری با راه اندازی خط تولید انسولین قلمی در كشور می هاست: رئیس سازمان غذا و دارو از صرفه جویی ارزی بیست میلیون دلاری ارز دارو با راه اندازی خط تولید انسولین قلمی در كشور آگاهی داد.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، دکتر محمدرضا شانه ساز در مراسم راه اندازی خط تولید انسولین قلمی، اظهار داشت: وزیر بهداشت همیشه اصرار داشتند که بحق تولید محصولات و فرآورده های ارزبر در کشور در اولویت قرار گیرد. باتوجه به ارزبری بسیار بالای انسولین که در کنار فرآورده های پلاسمایی، خونی و واکسن بیشترین میزان ارزبری را آن هم در سال های سخت تحریم، به خود اختصاص می دهد، هرچه سریع تر افتتاح شود. به همین دلیل حالا نزدیک به یک ماه است که انسولین قدیمی وارد بازار شده و با استقبال مردم و و پزشکان روبه رو شده است.
وی ادامه داد: لازم می دانم که بگویم این حوزه و این شرکت در عرصه تولید محصولات بیوتکنولوژی در کشور پیشگام بوده است و جزو نخستین شرکت هایی بود که با کمترین حاشیه بحث تولید اقلام بیوتکنولوژی را در کشور و ابتدا در دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز کردند و همیشه با نهایت خضوع کارشان را دنبال کردند. امروز هم در زمینه تولید انسولین قلمی پیشگام هستند.
شانه ساز افزود: راه اندازی این خط تولید ۲۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی برای کشور به وجود می آورد که افتخاری برای ماست. در صورتیکه وزیر بهداشت مقابله با کرونا را دنبال می کنند، تعداد زیادی از شرکت های دارویی در صف انتظار برای رونمایی و افتتاح خطوط تولید هستند. در یکی دو هفته آینده نیز افتتاح های دیگری در صف قرار دارد.
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلان اینکه امیدواریم فرمان مقام معظم رهبری و شعار جهش تولید را محقق نماییم، اظهار داشت: ما تصمیم گرفتیم که دیگر سالیانه فهرست و فهرستی را اعلام نکنیم، بلکه فهرست پویایی شامل دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیازمان را داشته باشیم و آنرا در سایت سازمان اعلام نماییم و از صنایع بخواهیم که در تولید این اقلام کمک کنند.
وی اظهار داشت: در جلسات قبلی بررسی کردیم که یک قلم ملزومات پزشکی بازاری ۱۲۰۰ میلیارد تومانی را به خود اختصاص می دهد که بخش اعظم آن در اختیار شرکت های وارداتی است. در صورتیکه شرایط تولید آنرا در کشور داریم. باور ما بر این است که حداقل حدود ۴۰۰ میلیارد تومان بازار تولید برای شرکت های دانش بنیانی که امکان تولید این اقلام را داشته باشند، در کشور وجود دارد.




منبع:

1399/04/01
14:57:41
5.0 / 5
2543
تگهای خبر: تكنولوژی , دانش بنیان , دانشگاه , سایت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۲
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان