درباره ای میل های خطرناك بیشتر بدانید

درباره ای میل های خطرناك بیشتر بدانید می هاست: یكی از انواع رایج حملات فیشینگ، استفاده از ای میل هاست؛ ای میل هایی با ظاهری كاملا عادی ولی جعلی كه برای گول زدن و سرقت اطلاعات مهم كاربران ایجاد می شود.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، برای آشنایی بیشتر با فیشینگ و انواع حملات آن باید به این پرسش جواب داد كه چطور می شود ای میل های فیشینگ را تشخیص داد؟ این ای میل ها معمولا لینكهایی دارند كه شما را به صفحه ای هدایت می كند كه اطلاعات تان را در آن وارد كنید تا به دست سارقان و هكرها برسد.
علی اصغر زارعی - مدرس دانشگاه - در گفت و گو با ایسنا در این زمینه توضیح داد: نخستین و مهمترین بخش ای میل كه باید توجه كنید، آدرس فرستنده است، حتما آنرا چك كنید چونكه معمولا آدرس فرستنده ای میل های فیشینگ، كاملا جعلی هستند.
او افزود: باز كردن و خواندن محتوای ای میل خطری ندارد، ولی حواستان باشد تا پیش از این كه از واقعی بودن ای میلی مطمئن نشدید، اصلا روی لینكهای داخل آن كلیك نكنید. برای اینكه با این كار به یك صفحه جعلی هدایت میشوید كه از شما میخواهد اطلاعات شخصی تان را وارد كنید. اگر به آدرس صفحه ای كه وارد آن میشوید دقت نكنید، به راحتی در دام هكرها می افتید.

نشانه های ای میل های خطرناك
این كارشناس اشاره كرد: نشانه دیگر ای میل های فیشینگ، داشتن غلط املایی است برای اینكه احتمال خیلی كمی وجود دارد كه ای میل های شركتهای معتبری مثل گوگل و فیسبوك و غیره غلط املایی داشته باشند، پس متن ای میل را با دقت بخوانید.
بگفته او نكته مهم دیگر كه باید به آن توجه كنید، درخواستهایی است كه در داخل ای میل از شما میشود، اگر دیدید اطلاعات خصوصی از شما خواسته شده است، مطمئن باشید كه با یك ای میل فیشینگ رو به رو هستید، چون هیچ كدام از شبكه های اجتماعی، سرویسهای ای میل، بانكها و سایر سازمانهای معتبر چنین چیزی از شما نمیخواهند.
زارعی اشاره كرد: معمولا در ای میلهای فیشینگ محتوا را طوری آماده میكنند كه شرایط پر استرس برای كاربران ایجاد كنند، مثلا مینویسند كه حساب تان هك شده و روی این لینك بزنید و پسورد را ریست كنید. با این كار خیلی راحت پسورد شما را میگیرند و حسابتان را هك میكنند.
وی همینطور اشاره كرد: به ضمیمه های ای میل توجه كنید؛ معمولا ای میلهای فیشینگ فایلهای مخربی دارند كه شما را ترغیب به دانلود آنها میكنند، حواستان باشد كه ظاهر این فایلها خیلی عادی است و درحقیقت چیزی نیستند كه شما مشاهده میكنید. اگر بهر دلیلی مورد حمله فیشینگ قرار گرفتید، خیلی سریع پسورد ای میلتان را عوض كنید.
این كارشناس اشاره كرد: اگر هم به ای میل سازمانیتان حمله شد، می توانید آنرا با واحدIT سازمانتان در بین بگذارید كه پسورد ای میلتان را عوض كنند.




منبع:

1398/12/08
14:36:28
5.0 / 5
3931
تگهای خبر: دانشگاه , سرویس , كاربر , گوگل
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۱
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان