ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی مانده در گمرك به جلسه سران قوا ارجاع شد

ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی مانده در گمرك به جلسه سران قوا ارجاع شد می هاست: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، درباره ۶۰۰ هزار گوشی همراه كه در گمرك مانده اند، اظهار داشت: این مورد به جلسه سران سه قوه ارجاع شد، چون كه اختلافی میان دستگاه قضا و دولت درباره آزادسازی این گوشیها بوجود آمده بود.


به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، محمدجواد آذری جهرمی، با اشاره به وضعیت شبكه ملی اطلاعات، اظهار نمود: در جلسه كمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، وزارت ارتباطات گزارشی از عملكرد ۱۸ ماهه خود در دستیابی به سند تدوین الزامات بخش زیرساخت شبكه ملی اطلاعات نمایش داد.

تصویب اسناد مربوط به بخش زیرساخت شبكه ملی اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اضافه كرد: در سال ۱۳۹۴ مقام معظم رهبری شبكه ملی اطلاعات را در ۳ لایه دسته بندی كردند؛ لایه زیرساخت، لایه خدمات و لایه محتوا. تابحال اسناد مربوط به بخش زیرساخت این شبكه در شورای عالی فضای مجازی به تصویب رسیده و حكم قانون دارد. دستاوردها و چارچوب هایی كه وزارت ارتباطات باید به آنها برسد، مشخص شده است.
وی اظهار نمود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدای دوره وزارت، برنامه ای داده بود كه ظرف دو سال سند تدوین الزامات شبكه ملی اطلاعات محقق و اهداف آن اجرایی خواهد شود. در جلسه امروز گزارش كاملی درباره تمامی بندهای این سند و دستاوردهای وزارتخانه در حوزه زیرساخت شبكه ملی اطلاعات نمایش شد.
این عضو كابینه دولت دوازدهم اشاره كرد: گزارش كلی حاكی از این است كه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به ۸۰ درصد اهداف سند تدوین الزامات شبكه ملی اطلاعات دست یافته است، البته برای اجرای شبكه ملی اطلاعات باید اقدامات لازم در هر سه لایه صورت گیرد.
آذری جهرمی به نامه مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۴ به رئیس جمهور اشاره نمود و اظهار داشت: در این نامه ایشان مشخص كردند چه دستگاه هایی در لایحه خدمات و محتوا مسئول هستند، بدین سبب باید گزارش دستگاه های مسئول در این زمینه باز نمایش شود تا مشخص شود این دستگاه ها در لایه خدمات و محتوا چه اقداماتی انجام داده اند و بتوان برآورد كلی از توسعه شبكه اطلاعات داشت.
وی با اشاره به اینكه تمام وظایف مربوط به شبكه ملی اطلاعات برعهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست، اشاره كرد: بخش زیرساخت برعهده ماست و ما برمبنای سند مدون شورای عالی فضای مجازی به دستاوردهای خوبی رسیدیم. وزارت ارتباطات برای مقابله با تهدیدات آمریكا از یك سال پیش در مركز ملی فضای مجازی كارگروهی تشكیل داد و انواع سناریوها، تهدیدات و تحریم ها در این كارگروه مورد بررسی قرار گرفت و راهكارهای لازم اتخاذ شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار داشت: قسمتی از جلسه كمیسیون صنایع و معادن به بررسی تهدیدات و تروریسم سایبری دولت آمریكا در مقابل جمهوری اسلامی ایران در مواجهه با كسب و كارهای ایرانی در فضای مجازی اختصاص پیدا كرد. با یكجانبه گرایی های اخیر دولت آمریكا فشارهایی بر این كسب و كارها تحمیل شده است.

تشكیل كارگروهی در مركز ملی فضای مجازی برای مقابله با تحریم ها
آذری جهرمی با اشاره به اینكه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تمهیدات و ابتكار عمل هایی برای مقابله با اقدامات آمریكا مانند حذف اپلیكیشن های ایرانی در گوشیهای آیفون اندیشیده است، اشاره كرد: ما برای مقابله با این تهدیدات از یك سال پیش در مركز ملی فضای مجازی كارگروهی تشكیل دادیم و انواع سناریوها، تهدیدات و تحریم ها در این كارگروه مورد بررسی قرار گرفت و راهكارهای لازم اتخاذ شد.
وی با بیان این كه بخش زیادی از این تحریم ها در یكسال گذشته اعمال شده است، اظهار نمود: بااینكه تمام خدمات ابری دنیا، به شركت های داخلی نمایش خدمات را متوقف كردند، اما فضای مجازی ما مبتلا به اختلال نشد.

اندیشیده شدن سناریوهای لازم برای قطع اینترنت در ایران
این عضو كابینه دولت روحانی افزود: برای قطع اینترنت سناریوهای لازم اتخاذ شد. برای موضوعات اخیر پیش آمده باز وزارت ارتباطات راهكارهای لازم را به دستگاه های قانونی اعلام و از طرف رئیس جمهور ابلاغ گردید، بدین سبب بزودی ابتكارات وزارت ارتباطات در مقابل تحریم ها اطلاع رسانی می شود.
آذری جهرمی با بیان این كه با همدلی همه دستگاه های مسئول در این عرصه اهداف مورد نظر در توسعه اقتصاد دیجیتال در كشور محقق شود، اشاره كرد: از مجلس و نمایندگان محترم به جهت پیگیری های مستمر قدردانی می كنم.

ترخیص ۶۰۰ هزار گوشی همراه در گمرك به جلسه سران سه قوه ارجاع شد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ۶۰۰ هزار گوشی همراه كه در گمرك مانده اند، اظهار داشت: این مساله به جلسه سران سه قوه ارجاع شد، چونكه اختلافی میان دستگاه قضا و دولت درباره آزادسازی این گوشیها به وجود آمده بود.
وی درباره كم فروشی ها و گرانفروشی برخی شركت های اینترنتی اشاره كرد: شكایت های متعددی از مردم درباره كم فروشی در اینترنت به ما رسیده است، بااینكه گزارش های رسمی و اپراتورها این ادعا را رد كردند، اما گروهی ویژه مأمور شد تا به صورت مخفیانه سرویس های اینترنتی را در نقاط مختلف كشور خریداری نموده و حجم اینترنت نمایش شده، را اندازه گیری نماید. طبق گزارش سازمان تنظیم مقررات، در شركت های اینترنتی كم فروشی ۵ تا ۸ درصدی رخ می دهد، اسامی شركت های متخلف معرفی شده و پول های اضافی دریافت شده به مردم باز می گردد.

مردم ستاره ۸۰۰ مربع (#۸۰۰*) را شماره گیری كنند
بنا بر اعلام سایت خانه ملت، آذری جهرمی با اشاره به شكایت های مردم درباره كم فروشی در شارژ سیمكارت های اعتباری تلفن همراه، اظهار داشت: گروه های مخفی باز كم فروشی در این نوع شارژها را مشاهده نكردند، اما بررسی كیس های میدانی نشان داد مردم شارژ می خرند اما این شارژ سریع تمام می شود، بنا بر این احساس می كنند كم فروشی اتفاق افتاده، غافل از اینكه برخی سوءاستفاده گران تحت عنوان سرویس های ارزش افزوده از شارژ آنها سوءاستفاده می كنند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اشاره كرد: برای شناسایی این سرویس ها مردم باید ستاره ۸۰۰ مربع (#۸۰۰*) را شماره گیری كنند تا اگر ناخواسته عضو سرویس های خدمات ارزش افزوده شده اند، از آنها بیرون بروند تا شارژ آنها بی خود استفاده نشود.



1398/02/23
15:53:46
5.0 / 5
4487
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان