راهکاری برای افزایش امنیت وای فای

راهکاری برای افزایش امنیت وای فای می هاست: می هاست: اگر وای فای به درستی ایمن نشود زمینه استفاده از آنرا برای دیگران فراهم می کنید، در صورتیکه می توانید با رعایت و اعمال روش هایی وای فای خودرا در مقابل این افراد ایمن نگه دارید.



به گزارش می هاست به نقل از ایسنا، امروزه بیشتر افراد برای دسترسی به اینترنت، از مودم های بی سیم یا همان وای فای استفاده می نمایند، بدون این که از خطرات آن مانند دزدیده شدن اطلاعات شخصی و رمز کارت های بانکی و سوءاســتفاده مخفیانــه از اشتراک اینترنت آگاه باشند. در حقیقت هر چند امروزه بسته های اینترنتی اپراتورها برای بیشتر گوشیهای هوشمند فعال است، اما همچنان نیاز به وای فای در بعضی اماکن و در بعضی شرایطی که به هر علت اینترنت گوشی فعال نیست، حس می شود.

با جهش در تعداد روترهای وای فای در طول سال ها، اگر وای فای خودرا به درستی ایمن نکنید، برای فرد دیگری امکان پذیر است که از آن استفاده نماید. اما چطور ممکنست فردی با وای فای شما آشنا و از آن استفاده کند؟ دلیلهای مختلفی پشت یک ارتباط آهسته وجود دارد، درست مانند مشکلات مربوط به سرور، که یک دیوار بتنی بزرگ می تواند سیگنال ها را آهسته کند، در غیر این صورت ممکنست کسی به اینترنت شما متصل شده و اینترنت شما را به اشتراک گذاشته باشد.

از سوی دیگر هر دستگاهی که با سیستم خصوصی شما ارتباط داشته باشد، یک آدرس IP و آدرس MAC دارد. آنها ممکنست یک نام دلخواه مانند کامپیوتر ABC داشته باشند (که توسط مالک نامیده می شود) و می تواند در لیست دستگاه های متصل بوسیله تنظیمات سوییچ پیدا شود. بنابراین، درصورتی که شما یک نام ناآشنا را در سیستم خود پیدا می کنید که تشخیص نمی دهید، به احتمال زیاد، همان فرد متجاوز است!

بنابراین به سبب استفاده از وای فای و تکامل آن در سال ها روش هایی برای تامین امنیت شبکه های بی سیم ارائه شده است. بطور مثال سفارش می شود از یک پسورد طولانی و پیچیده استفاده گردد. پروتکل WPA۲ یک برنامه رمزگذاری است و برای صیانت از وای فای دسترسی دارد. پروتکل WPA۲ جدیدتر و امن تر از پروتکلهای چیده شده مانند WPA، WEP و غیره است. به عنوان یک کاربر، شما فقط نیاز به تنظیم امنیت WPA۲ در روتر و اطمینان از آن با یک رمز عبور قوی دارید. بنا بر اعلام سایت پلیس فتا طی چندسال گذشته، بدیهی است، ایجاد یک رمز عبور طولانی و پیچیده می تواند کاری خسته کننده باشد، اما باید از این بابت اطمینان حاصل کنید که این رمز را به یاد می آورید و شخص دیگری هم نمی تواند آنرا حدس بزند.

تغییر اطلاعات ورود به روتر از دیگر راهکاری های افزایش امنیت وای فای است. بیشتر روترهای وای فای دارای دو آدرس IP هستند: ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ یا ۱۹۲.۱۶۸.۲.۱ و از هر مرورگر قابل دسترسی هستند. بیشتر روترها با اصطلاح 'root' و 'administrator' به عنوان ورود به سیستم و کلمه عبور و با یک دفعه وارد شدن وارد می شوند. شما به تنظیمات روتر می روید، از آنجائیکه ورود به سیستم آسان است با توجه به این که کلید رمز بسیار رایج است، هر کسی می تواند تنظیمات روتر خودرا دریافت کند. برای حفظ این موضوع، جزییات ورود به سیستم روتر را به گزینه دیگری غیر از «admin» تغییر دهید.

مخفی کردن SSID روتر: یک راه قدرتمند برای صیانت از سیستم این است که SSID سوئیچ را پنهان کنید. این مساله تضمین می نماید که فقط یک سیستم قابل اتصال نیست. شما باید آدرس را بطور فیزیکی وارد کنید. همین طور نرم افزارهایی وجود دارند که می توانید از آنها استفاده کنید، تا آن زمان که یک نفر می کوشد با وای فای شما ارتباط برقرار کند، به شما هشدار دهند. گوگل نام این نرم افزار را پیدا می کند.

علاوه بر موارد گفته شده سفارش های بیشتری هم برای مدرسه و شرکت های بزرگ و کوچک وجود دارد. بدین سبب لازم است تدابیری جهت استفاده مناسب از شبکه ارتباطی وای فای و دستورالعمل های امنیتی فناوری اطلاعات برای کاربران نهایی تهیه کنید.

همچنین برای تایید هویت کاربر، فیلترینگ آدرس MAC و سایر مکانیسم های امن را فعال کنید و نقاط دسترسی بی سیم و مسیریاب وای فای را به درستی قرار دهید. دسترسی به شبکه ارتباطی داخلی خودرا برای شبکه ارتباطی وای فای میهمان محدود کرده و برای شناسایی اتفاق های مشکوک ثبت سوابق را بطور منظم بازنگری کنید.




1402/06/29
09:14:22
0.0 / 5
287
تگهای خبر: اپراتور , امنیت , امنیتی , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۳
هاست و دامین

هاست و دامین

mihost.ir - حقوق مادی و معنوی سایت می هاست محفوظ است

می هاست

هاست ارزان